Cu brațul de monitor Flo de la Colebrook Bosson Saunders, îți poziționezi ecranul exact acolo unde dorești, cu efort minim și precizie maximă.
Brațul de monitor Flo

Istoricul produsului

Mișcarea dinamică și fluidă a suporturilor de monitor Flo îți permite să reglezi poziția unuia sau a mai multor monitoare cu efort minim și precizie maximă. Cu tehnologia brevetată, beneficiezi de o mare varietate de reglaje prin comenzile rapide și intuitive disponibile la o simplă apăsare. Astfel, îți asiguri poziția perfectă, indiferent de capacitățile vizuale, chiar dacă porți lentile progresive.

Brațul de monitor Flo

Funcții inovatoare, performanță brevetată

Tehnologia brevetată cu arcuire geometrică și comenzile disponibile la o simplă apăsare îți oferă flexibilitate și simplitate de mișcare fără precedent. Inelul în D cu sistem de echilibrare automată asigură stabilitate în orientarea tip portret și în cea tip peisaj, cu un unghi de înclinare sus-jos de 40 de grade. Dispozitivul încorporat de măsurare a sarcinii și ajustarea practică simplifică reglajele de tensiune. Mai mult, cu sistemul integrat de gestiune a cablurilor în trei puncte, nici nu-ți dai seama unde se află cablurile.

Brațul de monitor Flo

Simplitatea instalării și operării

Suportul Flo se montează simplu pe o varietate de suprafețe de lucru. Dispozitivul de măsurare a sarcinii, precum și reglarea dintr-un singur punct îți permit să stabilești tensiunea optimă pentru monitor și să înregistrezi valoarea pentru a garanta o fixare sigură a monitorului. În cazul unei echipe de colaboratori care folosește același echipament, este suficient să faci aceleași setări de sarcina pentru toate stațiile de lucru pentru a reduce timpul de instalare.

Brațul de monitor Flo

Configurații multiple

Gama Flo îți oferă o multitudine de posibilități, de la un singur dispozitiv fixat (monitor, tabletă sau laptop), până la patru monitoare, cu doar câteva componente suplimentare. Indiferent dacă vrei să fixezi monitoare grele ori ușoare, dacă ai o varietate de suprafețe de montare sau dacă vrei să-ți extinzi capacitățile tehnologice, gama Flo îți oferă soluții pentru toate nevoile tale.

Brațul de monitor Flo

Design autentic

Extinsă sau redusă, toată gama de suporturi Flo prezintă un design curat și de o eleganță sofisticată, integrându-se perfect cu orice spațiu de birouri. Indiferent de soluția pe care o alegi, mecanismul de comandă intuitiv și dinamic funcționează identic pe toate suporturile și-ți permite să treci de la un monitor la altul știind că poți regla fiecare monitor exact așa cum îți dorești.

Flo

Flo


Raza de mișcare și fluiditatea ajustărilor intuitive ale suporturilor de monitor Flo premiate rămân inegalabile. Cu mecanismul brevetat cu arcuire geometrică și sistemul dinamic de comenzi disponibile la o simplă apăsare, îți poziționezi monitorul exact acolo unde dorești, cu efort minim și precizie maximă. Spre deosebire de orice alt produs disponibil pe piață, Flo este confortabil chiar și pentru cei care poartă lentile progresive.

Configurații de monitoare
1 monitor, laptop sau suport de tabletă

Flo Dual

Flo Dual


O versiune a brațului de monitor Flo premiat, Flo Dual a fost proiectat pentru două monitoare și folosește o singură talpă de fixare, oferind un confort de reglare fluid și intuitiv pentru fiecare monitor.

Configurații de monitoare
1-2 monitoare, 1 monitor și 1 laptop, 1 laptop și 1 suport de tabletă

Flo Modular

Flo Modular


Această abordare modulară profită la maximum de spațiile reduse cu suporturi pentru mai multe monitoare pe un singur montant.

Configurații de monitoare
1-4 monitoare

Flo Plus

Flo Plus


O versiune extrem de rezistentă a brațului de monitor Flo premiat, Flo Plus oferă opțiuni de reglare intuitive și fluide pentru monitoare sau computere integrate, cu greutatea de la 9 până la 18 kg.

Configurații de monitoare
1 monitor mare sau un computer integrat

Flo Plus Dual

Flo Plus Dual


Proiectat pentru stabilitate asemenea brațului Flo Plus, Flo Plus Dual prezintă un profil în cruce echipat cu un mâner pentru reglarea precisă, fină și intuitivă a două monitoare mari și voluminoase (de la 9 până la 18 kg) cu deplasare simultană.

Configurații de monitoare
2 monitoare

Flo Rail Tile

Suportul Flo Rail Tile


Compatibil cu majoritatea sistemelor cu montare cu șină pe panou de la Herman Miller, această versiune a suportului premiat Flo este echipată cu un braț orizontal care îți permite să reglezi înălțimea, înclinarea și distanța focală a monitoarelor cu greutate de la 3 la 9 kg.

Istoricul designului

Proiectat de Colebrook Bosson Saunders, acest braț de monitor dinamic a schimbat regulile pentru suporturile ergonomice. După cum declară CBS, „Odată cu progresul tehnologic care ne permite să adăugăm mai mult dinamism interacțiunilor noastre, avem nevoie de produse care se ridică la nivelul acestor așteptări. La fel ca un program inteligent care nu necesită cunoștințe speciale pentru a-l folosi, am vrut să creăm o soluție care se integrează exact acolo unde dorește utilizatorul și care se adaptează intuitiv la atingere și la o utilizare dinamică în echipă. O proiectare bine gândită, cu piese puține și un design responsabil care integrează materiale regenerabile creează un produs apreciat de utilizatori și fiabil timp îndelungat".

Incluse în portofoliul de produse Thrive a căror ergonomie este ancorată în cercetare, brațele de monitor Flo au ridicat standardele în materie de design și performanță pentru suporturile de computer. Flo a primit numeroase distincții, inclusiv premiul pentru cel mai apreciat produs de către public la evenimentul National Ergonomics Conference and Exposition în 2010, Argintul la Best of NeoCon în 2010 la categoria suporturi pentru tehnologie, precum și premiul Red Dot pentru design de produs în 2010.

Colebrook Bosson Saunders este o echipă internațională de designeri și de producători. Produsele lor premiate se adresează sectorului IT. Ei cred cu pasiune în design și se axează pe produse care pun tehnologia în serviciul utilizatorilor pentru a le spori confortul, performanța și eficiența, îmbunătățind astfel ergonomia la locul de muncă.