Brațul de monitor Wishbone este suportul de monitor original premiat pentru monitoare plate, disponibil în trei lungimi.
Suporturile de monitor Wishbone

Istoricul produsului

Cu designul redefinit al gamei Wishbone, te bucuri de mai mult spațiu pe suprafața de lucru și îți poziționezi monitorul la distanța pe care o dorești. Astfel, îți reduci oboseala oculară și tensiunea la nivelul cefei. Cu un profil robust și comenzi precise, acest braț de monitor îți permite să montezi unul sau mai multe monitoare exact acolo unde vrei. În plus, ai siguranța că nu se vor mișca nici măcar un milimetru.

Suporturile de monitor Wishbone

Scalabilitate

Conceput pentru a evolua odată cu spațiul tău de lucru, suportul Wishbone îți dă posibilitatea de a adăuga echipament suplimentar, oricând ai nevoie. Cu o capacitate de până la patru monitoare pe un singur montant, Wishbone îți oferă siguranța că poate ține pasul cu ritmul în care îți evoluează nevoile tehnologice.

Suporturile de monitor Wishbone

Design robust

Construcția robustă a suportului Wishbone îți permite să-ți poziționezi ecranul exact în locul potrivit pentru ochii tăi și pentru activitatea pe care o desfășori. În plus, ai siguranța că nu se va mișca nici măcar un milimetru. Gama Wishbone este concepută pentru a răspunde celor mai înalte exigențe în materie de rezistență. Astfel, susține și cele mai grele monitoare prezente pe piață în prezent, fără să cedeze vreodată forței gravitaționale. Îl montezi o dată pentru totdeauna și ai siguranța că-ți menții corpul într-o postură sănătoasă.

Suporturile de monitor Wishbone

Aplicații

Wishbone oferă o soluție robustă de susținere a monitoarelor, bine gândită și versatilă pentru spațiul tău de lucru. Azi un monitor. Mâine încă trei. Gama Wishbone acceptă monitoare cu o masă de până la 23 kg, se instalează pe o varietate de suprafețe și este compatibilă cu ambele orientări ale monitoarelor, portret sau peisaj.

Wishbone

Suporturile de monitor Wishbone


Cu designul scalabil al gamei Wishbone, ai oricând posibilitatea de a monta mai multe monitoare pe un singur montant, în funcție de nevoile tale. Designul său simplificat îți eliberează spațiu pe suprafața de lucru și îți menține monitorul la distanța pe care o consideri confortabilă pentru ochi și pentru ceafă.

Configurații de monitoare
1-4 monitoare

Wishbone Plus

Suporturile de monitor Wishbone

Wishbone Plus prezintă caracteristici asemănătoare cu cele ale suportului de monitor Wishbone standard. În plus, te poți baza pe rezistența sa sporită dacă vrei să montezi monitoare mai grele.

Configurații de monitoare
1-4 monitoare de format mare

Suporturile de monitoare

Atunci când creăm obiecte, studiem îndeaproape corpul uman pentru a ne inspira. De fiecare dată. Îndoaie-ți brațul din cot, întinde-l în față, rotește-ți mâna din încheietură. Tocmai ai făcut mișcarea care ne-a fost sursă de inspirație când am proiectat brațele pentru monitor.

Ajustabilitatea acestor brațe este o componentă importantă care ne permite să oferim utilizatorilor o soluție ergonomică. Recent, am întrebat companiile ce tipuri de monitoare folosesc. Dintre acestea, 84% au răspuns: monitoare plate. Mai mult, 58% au afirmat că folosesc computere desktop, cu monitor, unitate centrală și tastatură independente.

Designerii Peter Bosson și Brenda Saunders au anticipat această tendință. La mijlocul anilor 1980, ei au inventat primul braț de monitor. Compania lor a derulat un program de cercetare privind ergonomia stațiilor de lucru, împreună cu companiile Colebrook Bosson Saunders din Regatul Unit și Olivetti. Acest efort a fost posibil datorită legăturilor strânse pe care le-au cultivat cu Ettore Sottsas, designer consultant pentru Olivetti. În 1999, au ajuns să inventeze primul braț pentru monitoare plate.

Achiziționarea companiei Colebrook Bosson Saunders în 2010 a venit cu un bagaj suplimentar de cunoștințe aplicabile soluțiilor noastre de ergonomie. Compania este o alegere excelentă datorită profilului său global și pionieratului în soluții de ergonomie.

Sinergia punctelor forte ale celor două companii, în special pe nișa suporturilor pentru monitoare, vine în întâmpinarea unei tendințe în creștere pentru multe companii. Recent, am întrebat șefi de companii care sunt elementele definitorii în designul spațiilor lor de lucru în următorii trei până la cinci ani. O proporție considerabilă de 43% au indicat nevoia de a folosi mai multe monitoare.

Pe fondul utilizării în creștere a monitoarelor, flexibilitatea și ajustabilitatea sunt factorii-cheie pentru aceste suporturi. Dacă pot schimba cu ușurință orientarea monitorului, pe orizontală sau pe verticală, utilizatorii au libertatea de a-și alege posturile preferate. Această ajustabilitate îți permite să reglezi cu precizie poziția monitorului sau a monitoarelor pentru a evita orice reflexie luminoasă.