Masa de conferință Burdick este extrem de funcțională și are un impact vizual puternic datorită punții de aluminiu vizibile prin blatul de sticlă.

Masa Burdick Group

Istoricul produsului

Cu o singură punte din aluminiu montată pe mijloc, această masă concepută de Bruce Burdick are un profil de impact. Oferită în mai multe versiuni preconfigurate sau personalizabile pornind de la o selecție de componente, inclusiv două forme de blat din sticlă sau din piatră, această masă sofisticată iese ușor în evidență, este extrem de fiabilă și se integrează în toate mediile.

 
Masa Burdick Group

Posibilități infinite

Distinctiv și funcțional, acest sistem de mobilier unic este disponibil în versiuni preconfigurate sau poate fi personalizat folosind elemente modulare flexibile pentru forme în L, S, T sau U.

Propuse cu două forme de blat disponibile, din sticlă, din piatră sau din materiale stratificate, mesele Burdick conferă eleganță și funcționalitate spațiilor de lucru, de ședințe și de servit masa.

 

Frumoase și bine făcute

Plăcute ochiului, aceste mese sunt fabricate din materiale de calitate și prezintă un design bine gândit care îți permite să întinzi cabluri de-a lungul punții și al elementelor structurale.

Grosimea blaturilor de sticlă cu margine rotunjită este de 16 mm. Blaturile de piatră naturală cu grosimea de 19 mm prezintă un profil rotunjit pe tot perimetrul acestora. Blaturile stratificate cu margini negre sunt disponibile în două culori.

Punțile pe care se fixează blatul sunt din aluminiu turnat obținut prin prelucrare de precizie și sunt disponibile în variantele cu lungimea de 213 cm sau de 305 cm. Partea de sus a punții este vopsită pentru a reduce reflexiile luminoase și pentru a accentua contrastul. Picioarele de susținere din oțel sunt vopsite în negru-brun și tălpile de aluminiu sunt echipate cu glisoare ajustabile de 6 mm.

Istoricul designului

Luând în considerare experiența sa în amenajarea spațiilor de expoziție, nu este deloc surprinzător faptul că designerul Bruce Burdick creează designuri funcționale de mare impact. Mesele sale Burdick Group sunt un exemplu perfect. Acesta le descrie drept „bancuri de lucru pentru directori". Mesele îi reflectă convingerea: birourile trebuie concepute cu aceeași atenție pentru performanța superioară, la fel cum sunt crosele de golf personalizate sau mașinile de lux.

Sistemul de mese Burdick Group, primul proiect pe care l-a dezvoltat împreună cu noi, este un asamblaj unic de suprafețe de lucru, de sisteme de gestiune a documentelor, de elemente de depozitare și de suporturi pentru echipamente electronice. Aceste componente se integrează de-a lungul armăturii structurale, indiferent de configurația aleasă, pentru a răspunde celor mai diverse spații de lucru. Ansamblul modular poate adopta dimensiuni și configurații diverse și poate evolua pentru a ține pasul cu schimbările în stilul de lucru.

Designul lui Burdick a făcut senzație și a câștigat numeroase premii. În 1980, sistemul Burdick Group a primit premii de design decernate de Institute of Business Designers și de Industrial Designers Society of America. Anul următor, revista Time a decernat sistemului Burdick Group premiul pentru cel mai bun design industrial din anul 1981. În momentul de față, mesele sunt considerate clasice contemporane și sunt în continuare fiabile, superbe și râvnite.