Mesele Brabo conferă căldură și eleganță oricărui spațiu folosind o viziune arhitecturală cu linii curate și materiale fine.

Brabo Tables

Fie că sunt așezate alături de scaunele complementare sau singure, mesele din colecția Brabo Lounge a designerului Vincent Van Duysen conferă căldură și eleganță oricărui spațiu. Îmbinând moștenirea lăsată de vechea artă a meșteșugului cu viziunea arhitecturală pentru linii curate și o formă riguroasă, fiecare piesă este migălos detaliată și este disponibilă într-o varietate de finisaje din lemn masiv sau metal.

 

Istoricul designului

Brabo Tables

În prima sa sarcină de design pentru o companie americană, arhitectul belgian Vincent Van Duysen a creat o linie sofisticată de clasic modern. Numit după un erou popular olandez sărbătorit în orașul de origine Van Duysen din Anvers, colecția Brabo îmbină abil materiale fine, cum ar fi lemnul, metalul și pielea pentru a crea o colecție atemporală de canapele, fotolii și mese. "A fost necesar mult reglaj fin pentru a ajunge la echilibrul corect al materialelor", spune el. "Deoarece structura este expusă, subtilitatea tranzițiilor a fost esentiala. Trebuia să fie frumos din orice unghi." Dincolo de frumusețe, fiecare piesă din colecția Brabo este produsă sustenabil într-o uzină care folosește cleiuri bazate pe apă, finisaje cu emisii minime și lemn recoltat din din păduri gestionate sustenabil.