AngajatorulMeu: Workspace Studio, tendințe office în 2024: reamenajări și design cu impact

În 2023, grupul Workspace Studio, specializat în mobilier și proiecte integrate de amenajări de birouri de înaltă calitate și Certified Dealer al grupului MillerKnoll în Romania, și-a consolidat poziția ca furnizor de soluții premium de amenajări de birou și și-a menținut cifra de afaceri constantă, la 22,5 milioane euro, nivel atins și în 2022.

Proiectele integrate (turnkey) au generat 60 la sută din venituri. Aproape jumătate dintre proiecte au însemnat reamenajări ale unor spații existente.

“Schimbările de pe piața muncii, în special modul de lucru hibrid, dar și creșterea ponderii angajaților din generația Z, determină nevoia de a regândi și de a reamenaja birourile pentru a deveni o destinație accesată cu plăcere. Anul trecut, jumătate dintre proiectele Workspace Studio au fost reamenajări cu obiectivul de a crea un spațiu de companie flexibil, relevant pentru oameni și pentru identitatea firmei. Estimez că anul viitor ponderea acestor proiecte va depăși 70 la sută, bineînțeles, și pe fondul unui volum mai redus de clădiri office noi, dar, mai ales, pentru că organizațiile trebuie să alinieze designul și funcționalitatea spațiului cu așteptările angajaților si noile nevoi ale companiilor”, spune Horațiu Didea (foto, principal), Managing Partner Workspace Studio.

Articolul integral este disponibil pe https://angajatorulmeu.ro/workspace-studio-tendinte-office-in-2024-reamenajari-si-design-cu-impact/