BIZ - Workplace Studio, investiție de 300.000 de euro în extinderea showroom-ului

Studiile privind viitorul birourilor și al muncii indică la unison: flexibilitate, design variat și focus pe nevoile angajaților. În acest context, Workspace Studio, specializat în design și amenajări de birouri de înaltă calitate și Certified Dealer al grupului MillerKnoll în România, a finalizat extinderea showroom-ului situat la etajul 18 din clădirea Sky Tower Bucharest, pentru a reflecta tendințele actuale în designul birourilor moderne. Showroom-ul are acum o suprafață totală de 850 mp, față de 580 mp înainte de extindere. Investiția în amenajare s-a ridicat la peste 300.000 euro.

Investiția Workspace Studio are la baza premisa că spațiile amenajate după standarde de înaltă calitate, orientate către angajați și cu un design care susține, inspiră și stimulează creativitatea sunt o sursă de avantaj competitiv și devin o necesitate conștientizată de tot mai multe organizații din România.

Articolul integral este disponibil pe https://www.revistabiz.ro/workplace-studio-investitie-de-300-000-de-euro-in-extinderea-showroom-ului/