Forbes - Workspace Studio menține afacerile la 22,5 mil. euro în 2023. Grupul a investit peste 3 mil. euro într-un spațiu logistic de 6000 mp și în extinderea showroom-ului

Grupul Workspace Studio a menținut afacerile la nivelul de 22.5 milioane de euro în 2023, concentrându-se pe proiecte integrate și reamenajări care au generat aproximativ 60% din venituri.

Anul trecut, jumătate dintre proiectele Workspace Studio au fost reamenajări, reflectând schimbările din piața muncii și nevoia de spații de lucru flexibile și relevante pentru angajați și identitatea companiilor. Se estimează că ponderea acestor proiecte va crește în 2024, în contextul unei cereri mai reduse pentru clădiri de birouri noi.

„Schimbarile din piata muncii, in special modul de lucru hibrid, dar si cresterea ponderii angajatilor din generatia Z, determina nevoia de a regandi si a reamenaja birourile pentru a deveni o destinatie accesata cu placere. Anul trecut jumatate dintre proiectele Workspace Studio au fost reamenajari cu obiectivul de a crea un spatiu de companie flexibil, relevant pentru oameni si pentru identitatea firmei. Estimez ca anul viitor ponderea acestor proiecte va depasi 70%, bineinteles si pe fondul unui volum mai redus de cladiri office noi, dar, mai ales, pentru ca organizatiile trebuie sa alinieze designul si functionalitatea spatiului cu asteptarile angajatilor si noile nevoi ale companiilor”, spune Horatiu Didea, Managing Partner Workspace Studio. 

Articolul integral este disponibil aici: https://www.forbes.ro/grupul-workspace-studio-mentine-afacerile-la-225-mil-euro-in-2023-cu-accent-pe-proiectele-integrare-si-reamenajari-375371