IGLOO -Cum arată birourile moderne, orientate către angajați? Am aflat de la Mark Catchlove, într-un eveniment la Workspace Studio dedicat arhitecților și designerilor

Pe 24 octombrie, directorul Global Insight Group al MillerKnoll, Mark Catchlove, s-a întâlnit cu peste 50 de invitați la showroomul Workspace Studio din Sky Tower Bucharest. Publicul a fost format din arhitecți, designeri de interior și jurnaliști, care au descoperit tendințele-cheie și rezultatele unor cercetări recente care conturează noul rol al biroului și viitorul muncii.

Mark a vorbit despre modul în care biroul s-a schimbat nu doar în ceea ce privește designul, ci și în ceea ce privește rolul și modul în care conduce și sprijină inovația și echipele eficiente de mâine. 

Noul rol al birourilor: facilitator pentru conexiuni și oglindă a culturii organizațiilor

 

Atunci când li s-a cerut să motiveze de ce ar alege să vină la birou, 74% dintre participanții la studiul Future Forum 2023, realizat de MillerKnoll și un grup de companii din industrii diverse global, care a cuprins 10.000 de angajații din birouri, au evidențiat camaraderia, comunitatea și conexiunea ca principalele motive. 

Acest lucru ne arată că locul de muncă modern trebuie să fie gata să faciliteze conexiuni interpersonale bogate între colegi, fie că acestea se realizează în întâlniri fizice sau în mediul virtual. Pe de altă parte, 15% dintre angajați merg la birou pentru a se concentra mai bine pe ce au de făcut, iar 11% pentru vizibilitate în fața managementului și oportunități de carieră.

 

Articolul integral este disponibil aici : https://www.igloo.ro/cum-arata-birourile-moderne-orientate-catre-angajati-am-aflat-de-la-mark-catchlove-intr-un-eveniment-la-workspace-studio-dedicat-arhitectilor-si-designerilor/